Over ons

Bij Kanters ben je aan het juiste adres!

Op zoek naar een makelaar voor de verkoop, aankoop of (NWWI) taxatie van je woning in Dongen en omstreken? Dan is Kanters Garantiemakelaars de place to be! Jouw makelaar in Dongen, Gilze-Rijen en omstreken.

Ons kantoor bestaat al meer dan 62 jaar. Wij zijn een dynamisch, actief makelaarskantoor met full service begeleiding, maar ook deeldiensten behoren zeker tot de mogelijkheden. Wie weet, vind je het leuk om zelf de bezichtigingen uit te voeren. Bij ons kan dit!

We zijn lokaal geworteld en hebben met onze kijketalage aan de Hoofdstraat 50 B in Rijen het grootste netwerk én bereik.  Dankzij onze jarenlange ervaring kent de woningmarkt geen geheimen voor ons team van ervaren professionals.

We hebben een goede kennis van de marktontwikkelingen en stellen ons advies daar op af. Dit garandeert kwaliteit. Bovendien staan bij alle diensten goede service en klantvriendelijkheid bovenaan.

Onze dienstverlening is transparant, servicegericht en duidelijk vooraf vastgelegd. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Zaken doen met Kanters Garantiemakelaars is zaken doen met een expert. Wij zijn niet alleen deskundig en ervaren, wij zijn ook sterk lokaal verankerd en worden continu bijgeschoold zodat wij altijd beschikken over de meest actuele kennis binnen ons vakgebied.

Ons team regelt zowel aan-en verkoop van woningen, huur en verhuur van woningen en bedrijfspanden, maar ook voor (NWWI) taxaties kun je bij ons terecht. Wij zijn van vele markten thuis. Daarnaast doen we gratis waardebepalingen om je een idee te geven van wat jouw huis waard is.

Door onze gerichte verkoopstrategie, marketing(campagnes) en onze snelle en effectieve manier van werken, kan het zo maar zijn dat we binnen no time al bezichtigingen voor je woning hebben.

Kanters Garantiemakelaars bestaat uit Aad Kanters, makelaar-taxateur o.g. en met ondersteuning van Danielle Buijs, directiesecretaresse, Cynthia Valstar, commercieel binnendienst medewerkster en Myrthe Kanters in de functie van marketing medewerkster.

Wij zijn je graag van dienst van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 13.00 uur en van 13.30 uur tot 17.30 uur. Na kantoortijd op afspraak of maak gebruik van onze live chatservice. Hier kun je terecht van 09:00 – 23:00 uur. Via deze manier kan Kanters Garantiemakelaars jou altijd voorzien van deskundig advies!

De cijfers spreken

woningen verkocht in de regio

vanaf mei 2023 tot mei 2024

dagen gemiddelde looptijd

vanaf mei 2023 tot mei 2024

gem. onderhandelingsresultaat

vanaf mei 2023 tot mei 2024