Over ons

Bij Kanters ben je aan het juiste adres!

Jouw makelaar in Dongen, Gilze-Rijen en omgeving, dat is Kanters Garantiemakelaars. Wij zijn een dynamisch, actief en full service opererend makelaarskantoor én we zijn een Garantiemakelaar. We hebben een goede kennis van de marktontwikkelingen en stellen ons advies daar op af. Dit garandeert kwaliteit. Bovendien staan bij alle diensten goede service en klantvriendelijkheid bovenaan.

Onze dienstverlening is transparant, servicegericht en duidelijk vooraf vastgelegd. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Zaken doen met een Garantiemakelaar is zaken doen met een expert. Hij is niet alleen een deskundige en ervaren makelaar, hij is ook sterk lokaal verankerd en wordt continu bijgeschoold zodat hij altijd beschikt over de meest actuele kennis binnen zijn vakgebied.

Ons team regelt zowel aan-en verkoop van woningen, huur en verhuur van woningen en bedrijfspanden, maar ook voor (NWWI)taxaties kun je bij ons terecht. Wij zijn van vele markten thuis. Daarnaast doen we gratis waardebepalingen om je een idee te geven van wat jouw huis waard is. Door onze snelle en effectieve manier van werken, kan het zo maar zijn dat we binnen no time al bezichtigingen voor je woning hebben. Durf jij het aan?

Kanters Garantiemakelaars bestaat uit Aad Kanters, makelaar-taxateur o.g. en met ondersteuning van Danielle Buijs, directiesecretaresse en Jozet Janssen-Klaassen, secretaresse/commercieel binnendienst medewerkster. Wij zijn u graag van dienst op werkdagen van 08.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur. Na kantoortijd op afspraak of maak gebruik van onze live chatservice.

De cijfers spreken

woningen verkocht in de regio

vanaf april 2018 tot september 2019

dagen gemiddelde looptijd

vanaf april 2018 tot september 2019

gem. onderhandelingsresultaat

vanaf april 2018 tot september 2019

Ons team Bij Kanters Garantiemakelaars helpen wij je graag.

Aad Kanters

Directie / NVM Register Makelaar & Taxateur

Daniëlle Buijs

Directiesecretaresse

Jozet Janssen-Klaassen

Secretaresse