Aangekocht: Violierstraat 7 te Dongen € 317.500,-

In plan West II gelegen goed onderhouden en gemoderniseerde twee-onder-een-kap woning voorzien van o.a. een uitgebouwde keuken met moderne apparatuur, badkamer uit 2012, inpandige garage, royale carport en tuin op het zuiden.

Aangekocht: Antoniusstraat 13 te Kaatsheuvel € 405.000,-

Vrijstaand woonhuis met grote vrijstaande loods op een goed bereikbaar perceel van 2524 m². Een object dat geschikt kan zijn voor een koper die ruimte nodig heeft. Zowel binnen als buiten. Die de meerwaarde inziet van het grote perceel en de vrijstaande loods.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Denk u erover om een huis te kopen in Dongen, Rijen of directe omgeving? Dan bent u bij Kanters Garantiemakelaars aan het juiste adres. Als aankoopmakelaar behartigen wij de belangen van kopers bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij kunnen ook een (gevalideerd) taxatierapport uitvoeren om de marktwaarde van een woning te bepalen. Een huis vinden is relatief eenvoudig. Hier zijn tegenwoordig diverse media voor, zoals bijvoorbeeld Funda. Daadwerkelijk een huis kopen is vaak lastiger. Aangezien u niet dagelijks een huis koopt, staat u sterker met een aankoopmakelaar aan uw zijde en wij ondersteunen u bij het kopen van uw droomwoning.

Aangekocht: Julianastraat 117 te Dongen € 345.000,-

Bijzonder sfeervolle, vrijstaande woning, gelegen in hartje centrum met privacyvolle achtertuin en verrassend royale garage van ca. 39 m2 ! De woning is sfeervol gemoderniseerd met behoud van authentieke details. Oprit biedt parkeergelegenheid op eigen terrein voor minimaal 2 auto’s.