Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Kanters Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9.5

Prettig zaken gedaan met Kanters Garantiemakelaars. Dhr. Aad Kanters en zijn team hebben ons goed begeleid in het verkoopproces van ons huis, ook toen dat langer duurde dan we wilden. Bij de aankoop van ons nieuwe huis hebben ze vervolgens ook weer fijn met ons meegedacht, al met al een zeer aangename ervaring!

beoordeelt ons met een 9.5

geplaatst op

10

Het contact met de makelaar en medewerkers was prima. Onze verwachtingen zijn helemaal uitgekomen. De bezichtiging met de kandidaten voor ons huis ging heel snel, daardoor was ons huis binnen 1 week tijd verkocht. Wij zijn zeer tevreden over Kanters Garantiemakelaar en zijn team, Hartelijk Dank namens Jan en Johanna Ariens

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Contact met makelaar en team was prima daardoor is alles vlot verlopen en was ons huis binnen 1 week tijd verkocht! Wij zijn zeer tevreden over Kanters Garantiemakelaar en zijn team, Hartelijk Dank namens Jan en Johanna Ariens

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Het team van Kanters zorgt voor een uitstekende begeleiding van begin tot eind. Een aanrader voor iedereen die een huis zoekt of wil verkopen.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.8

Prettig contact met dhr Kanters en zijn personeel. Goede uitleg van wat er allemaal ging gebeuren. Een goede afhandeling van alles wat er moest gebeuren. Bovendien een goede prijs voor mijn huis. Top!

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

8

Het is bij ons gewoon de klik die we met Aad hebben. In eerste instantie is er iemand anders ook bij ons geweest. Aardige man maar minder klik mee. Aad straalt vertrouwen uit, heeft kennis van Dongen en de woningen in Dongen, geeft advies en denkt mee. We zijn echter wel benieuwd hoe of wat met een bord in de tuin want daar hebben we het helemaal niet over gehad. Niet dat het noodzakelijk is wat ons betreft als het niet nodig is. Verder vinden we het heel spannend en vragen we ons af hoe het zal gaan met de verkoop en vooral de prijs. Mensen die wij spreken vinden onze prijs te laag maar wij vertrouwen er op dat Aad weet wat hij doet.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kanters Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,8

Bij Kanters Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,8. Benieuwd waarom?