Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Kanters Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

8

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

8

Kanters is een heel klantvriendelijk kantoor. Ze doen wat ze zeggen. Daarbij hebben ze veel kennis. Zoals ze voorspeld hebben is het ook gegaan. Ons huis is snel en voor een goeie prijs verkocht. Van begin tot het eind zijn we volledig op de hoogte gehouden. Wij zijn zeer tevreden over Kanters.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

10

goed en duidelijk contact , zeer vriendelijk en deskundig te woord gestaan bij iedere vraag .Het regelen en betrokken zijn bij iedere stap geeft een zeer vertrouwd gevoel en als dan ook nog alles binnen zeer korte tijd word afgehandeld !! kortom kanters garantiemakelaars krijgt van mij een dikke 10

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Zeer vriendelijke begeleiding van begin tot eind. De betrokkenheid van alle medewerkers is top in alle opzichten ! het hele team krijgt een dikke voldoende

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Zeer fijne makelaar en snelle verkoop tegen bod boven de vraagprijs. Die ondanks het recent overlijden van mijn vrouw,zeer goed handelde op 2 biedingen,zonder mij er mee lastig te vallen. Ging pas onderhandelen ,nadat de crematie had plaats gevonden en ik hem terug belde. Ook op kantoor 2 hele fijne mensen,die mij met alles geholpen hebben. Een aanraden voor iedereen.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

7

beoordeelt ons met een 7

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kanters Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,8

Bij Kanters Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,8. Benieuwd waarom?