Meer over Daniëlle Buijs

Sinds 2001 ben ik werkzaam bij Kanters Garantiemakelaars. Na jarenlang in andere branches werkzaam te zijn geweest, heb ik gekozen voor een stap in de dynamische wereld van de makelaardij. Mijn functie binnen het kantoor is directiesecretaresse en ik heb een afwisselende baan met veel persoonlijk contact. Als één van de eerste aanspreekpunten van het kantoor, sta ik u graag te woord. Voornamelijk houd ik me bezig met het verzorgen van diverse correspondentie, opmaken koopovereenkomsten, huurcontracten, bijhouden agenda’s, inplannen van bezichtigingen en verkoopadviesgesprekken, maar uiteraard ook het afhandelen van telefoongesprekken en overige ondersteunende werkzaamheden. Wij zijn een professionele en vernieuwende organisatie en vanaf de eerste dag voelde ik me hier direct thuis.