Een huis kopen in Dongen

Wil je een huis kopen in Dongen, Gilze-Rijen en directe omgeving, maar heb je de juiste makelaar nog niet gevonden? Kies dan voor Kanters Garantiemakelaars. Voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw, ben je bij Kanters Garantiemakelaars aan het juiste adres. Onze professionele makelaars helpen je graag met een huis kopen.

Huis kopen Dongen

 

Huis kopen met een aankoopmakelaar in Dongen, Gilze-Rijen en directe omgeving?

Een huis kopen kan een behoorlijke opgave zijn. Zonder goede makelaar kan het nog wel eens anders uitpakken dan verwacht. Er zijn veel makelaars waar je uit kunt kiezen. Wat maakt de ene makelaar nou beter dan een ander? Natuurlijk zijn betrouwbaarheid, proactief handelen en meedenken belangrijke vereisten. Echter geven deze geen garantie op een goed resultaat. Kanters Garantiemakelaars is een Garantiemakelaar en durft daarom wel garanties te geven. Zo kun je zorgeloos een huis kopen in Dongen, Gilze-Rijen en directe omgeving.

Wat zijn de voordelen van een aankoopmakelaar

Een huis kopen met Kanters Garantiemakelaars als jouw een aankoopmakelaar heeft diverse voordelen. Wij bieden u een full-service aankoopdienst aan, waarbij we je begeleiden van a tot z: van het zoeken naar een nieuwe woning tot en met de aankoop! Binnen dit proces ervaar je diverse voordelen en deze lichtten we je graag toe:

  • Gecertificeerde NVM-makelaar in Dongen en omstreken
  • Onze eerdere klanten beoordeelde ons op Funda met een 9,3!
  • Je bent als eerste op de hoogte van het nieuwste woningaanbod
  • De zoektocht verloopt efficiënt en we gaan mee tijdens bezichtigingen
  • Je staat sterker in je schoenen tijdens de onderhandeling
  • Je betaalt de juiste prijs
  • Een correcte en vlotte afhandeling

Kanters Garantiemakelaars begeleidt je bij de aankoop van jouw woning in 4 stappen. Deze verder toegelicht onder ‘stap voor stap kopen’.

Kosten voor een aankoopmakelaar 

Voor het inschakelen van een aankoopmakelaar betaal je en deze kosten zijn niet voor niets. In de meeste gevallen bespaart een aankoopmakelaar je zelfs kosten. Onze aankoopmakelaars hebben namelijk kennis van de markt, zijn juridisch zeer goed op de hoogte en kunnen professioneel onderhandelen. Hierdoor wordt je huis voor de juiste prijs gekocht en betaal je niet teveel. Hier bespaar je dus vervolgens geld mee.

Zekerheidsgarantie bij een huis kopen

Een huis kopen in Dongen, Gilze-Rijen en directe omgeving met Kanters Garantiemakelaars is vrij van zorgen. Wij durven namelijk diverse garanties af te geven. Een huis kopen is een spannende en vaak zelfs emotionele aangelegenheid. Hierbij kan het soms lastig zijn om objectief te blijven. Is de bouwkundige staat van het huis wel in orde? Zijn er geen verborgen gebreken?  Een Garantiemakelaar biedt zekerheid; met deze garantie kom je niet voor verrassingen te staan. Je krijgt alle informatie over de kwaliteit en staat van het onderhoud overzichtelijk gepresenteerd. Hierdoor kun je bij een huis kopen een weloverwogen en juiste keuze maken. Naast de zekerheidsgarantie bieden wij een aantal andere garanties. Lees gerust meer over onze aankoopgaranties.

Meer informatie over Kanters als jouw aankoopmakelaar?

Wil je meer informatie over het aankopen van een huis met Kanters Garantiemakelaars als jouw aankoopmakelaar? Plan dan een afspraak in met een van onze makelaars. Hiermee weet je precies waar je staat in de huidige woningmarkt en welke mogelijkheden er voor je zijn. Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 0162-315551 of mail naar info@kanters.net. Wij van Kanters Garantiemakelaars helpen je graag!

 

Kanters Garanntiemakelaars Lokale kennis met een landelijke dekking

Wij zijn niet zomaar een makelaar. Wij zijn een Garantiemakelaar en van een Garantiemakelaar mag je meer verwachten. Garantiemakelaars is een landelijk opererend netwerk van 60 makelaarskantoren. Hiermee is het een van de grotere makelaarsorganisaties in Nederland. Door deze brede dekking en jarenlange ervaring bezit Kanters Garantiemakelaars over  de juiste expertise en kennis om jou van dienst te kunnen zijn bij het kopen van een woning in Dongen, Gilze-Rijen en directe omgeving.

Contact

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.