Huren in Dongen en omgeving

Een huurwoning in Dongen en directe omgeving vinden doe je eenvoudig bij Kanters Garantiemakelaars. De huizen die wij verhuren vind je eenvoudig bij ons op de website. Ben je op zoek naar een huurwoning in Dongen, Gilze-Rijen of in een andere woonplaats dan helpen wij je graag. Met een bezichtiging, aanvullende informatie of bij het actief zoeken naar een huurwoning. Kanters Garantiemakelaars is jouw partner. Bel ons vandaag nog voor een afspraak.

Op zoek naar de ideale huurwoning

Een huurwoning kan om verschillende redenen interessant zijn. Misschien heb je op dit moment niet de middelen om een huis te kopen, of mogelijk zoek je een huurwoning om je bedrijf in te vestigen. Ongeacht de reden helpt Kanters Garantiemakelaars je graag. Huren kent namelijk verschillende voordelen. Je hebt namelijk geen extra kosten voor onderhoud, een up-to-date huis en zekerheid.

Een Garantiemakelaar voor jouw huurwoning in Dongen, Gilze-Rijen en directe omgeving

Waar begint de zoektocht naar een huurwoning. Mogelijk heb je al een interessante woning op het oog. Het is dan een goed idee om Kanters Garantiemakelaars in de arm te nemen. Kanters Garantiemakelaars durft garanties te geven en mag zich daarom Garantiemakelaar noemen. Hiermee heb je veel meer zekerheid. Zo zijn wij 24/7 bereikbaar wanneer je een vraag hebt en regelen wij voor jou een bezichtiging. En zijn wij er ook voor je nadat je het huurcontract hebt getekend. Geen verassingen achteraf dus. Kies voor zekerheid en ga voor een Garantiemakelaar.

Woning huren voor minimaal een jaar

Een huurwoning betrek je meestal voor minimaal 1 jaar. Hier kunnen uitzonderingen op gemaakt worden. Maar 1 jaar is eerder regel dan uitzondering. Hoewel veel mensen denken dat de huurprijs ieder jaar stijgt, hoeft dit niet zo te zijn. Onder druk van de koopwoningen zijn huurprijs aanpassingen de afgelopen jaren uiterst beperkt gebleven. Dit heeft vooral betrekking op de beleggerswoningen. Veelal gaat het daarbij om een aanpassing die beperkt blijft tot het inflatiecijfer. Meer vragen over huren vind je op onze pagina met veel gestelde vragen

Huurwoning te huur aanbieden

Ook wanneer je een huurwoning in Dongen, Gilze-Rijen en omgeving te huur aan wilt aanbieden, helpen wij je graag. Kanters Garantiemakelaars is al jaren een begrip in het verhuren van woningen. Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging voor makelaars, de NVM. Met een team van ervaren professionals staan onze medewerkers altijd voor je klaar. Wij geloven in heldere en duidelijke afspraken. Samen kiezen we een strategie en maken we afspraken over de werkwijze en de kosten. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Daarnaast durven wij garanties te geven. Hierdoor krijg je de zekerheid die je verdient bij het huren of verhuren.