Een huis verkopen in Dongen

Wil je je huis verkopen in Dongen, Gilze-Rijen of directe omgeving? Wordt je huis nu écht te klein of is het juist te groot geworden? Zijn er net kinderen bijgekomen of juist onlangs vertrokken? Of wil je nu eindelijk een tuin in plaats van dat leuke Franse balkon? Je huis verkopen is een goede optie! En het biedt je nieuwe kansen en mogelijkheden. Het verkopen van een huis is een flinke klus waarbij vele aspecten komen kijken. Jouw NVM makelaar Kanters Garantiemakelaars in Dongen en Gilze-Rijen kan je volledig begeleiden in het verkoopproces. Van presentatie tot afhandeling, je huis verkopen wordt zorgeloos uit handen genomen.

huis verkopen Dongen

 

Jouw verkoopmakelaar in omgeving Dongen

Een huis te koop zetten is vrij makkelijk, maar je huis succesvol verkopen is toch een vak apart. En je wilt natuurlijk wel de beste prijs en goede voorwaarden voor je huis krijgen. Kanters Garantiemakelaars kan jouw eventuele zorgen uit handen nemen. De verkoop zal zorgeloos en soepel verlopen door kennis van de lokale markt. Kanters Garantiemakelaars begeleidt de verkoop in 4 overzichtelijke stappen:

 • Fase 1: Voorbereiding & onderzoek
 • Fase 2: Presentatie & prijs
 • Fase 3: Bezichtiging & onderhandelen
 • Fase 4: Overdracht na de verkoop

Meer weten over het verkopen van jouw woning in deze 4 stappen? Ons verkoopproces verder toegelicht onder ‘stap voor stap verkopen’.

Wat zijn de voordelen van een verkoopmakelaar?

Een huis te koop zetten is vrij makkelijk maar je huis succesvol verkopen is toch een vak apart. Een huis verkopen met Kanters Garantiemakelaars als jouw een makelaar heeft diverse voordelen. Wij bieden een full-service verkoopdienst aan, waarbij we u begeleiden van a tot z: van het aanbieden van je huis voor juiste prijs tot en met de overdracht! Binnen dit proces ervaar je diverse voordelen en deze lichtten we je graag toe:

 • Gecertificeerde NVM-makelaar in Dongen en omstreken
 • Onze eerder klanten beoordeelde ons op Funda met een 9,3!
 • We geven jou een realistische en objectieve blik
 • We voeren bezichtigingen uit en laten deze efficiënt verlopen
 • Je staat sterker in je schoenen tijdens de onderhandeling
 • We zorgen ervoor dat jouw huis voor de juiste prijs wordt verkocht
 • Een correcte en vlotte afhandeling

Kosten voor een makelaar

Voor het inschakelen van een verkoopmakelaar betaal je een courtage. Deze kosten zijn niet voor niets en in de meeste gevallen bespaart een verkoopmakelaar je zelfs kosten. Als verkoopmakelaar hebben we kennis van de markt, zijn we juridisch zeer goed op de hoogte en kunnen we onze ervaring en expertise inzetten om professioneel onderhandelen met kopers. Hierdoor wordt je huis voor de juiste prijs verkocht!

Garanties bij het verkopen van je huis

Een huis verkopen in Dongen en omgeving is met Kanters Garantiemakelaars is vrij van zorgen. Wij durven namelijk diverse garanties af te geven. Een huis verkopen is een spannende en vaak zelfs emotionele aangelegenheid. Hierbij kan het soms lastig zijn om objectief te blijven. Het verkopen met een Garantiemakelaar biedt zekerheid. Met deze garantie kom je niet voor verrassingen te staan. Hierdoor kun je jouw huis voor de juiste prijs verkopen. Wij bieden een aantal  garanties. Hier is meer over te lezen onder onze verkoopkoopgaranties.

Meer informatie over het verkopen van je huis met Kanters Garantiemakelaars?

Wil je meer informatie over het verkopen van je huis met Kanters Garantiemakelaars? Plan dan een waardebepaling in met een van onze makelaars.  Als je een waardebepaling van je huis laat uitvoeren weet je de waarde van uw woning, waar je staat in de woningmarkt en hoe je de verkoop het beste kunt realiseren voor het gewenste resultaat. Neem dan gerust contact met ons voor het inplannen van een waardebepaling op via telefoonnummer 0162-315551 of mail naar info@kanters.net. Wij van Kanters Garantiemakelaars staan voor je klaar!

Kanters Garantiemkelaars Lokale kennis met een landelijke dekking

Wij zijn niet zomaar een makelaar. Wij zijn een Garantiemakelaar en van een Garantiemakelaar mag je meer verachten. Garantiemakelaars is een landelijk opererend netwerk van 60 makelaarskantoren. Hiermee is het een van de grotere makelaarsorganisaties in Nederland. Door deze brede dekking en jarenlange ervaring bezit Kanters Garantiemakelaars over de juiste expertise en kennis om jou van dienst te kunnen zijn in Dongen, Gilze-Rijen of directe omgeving!

Contact

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.