Onze verkoopgaranties

Presentatiegarantie

Je woning verkoopt zich niet vanzelf. Een goede presentatie is het halve werk. Er is van alles mogelijk, maar welke strategie past het beste bij jouw huis, in jouw markt? De basis leggen we met ons presentatiepakket. Hierin zitten de belangrijkste presentatiemiddelen tegen een scherpe prijs. Vervolgens kijken we samen of we naast het presentatiepakket aanvullende middelen voor jouw huis gaan inzetten.

Contactgarantie

Niets is zo vervelend als ‘s avonds met een dringende vraag zitten en jouw makelaar niet meer kunnen bereiken. Daarom kun je ons altijd bereiken via het vaste kantoornummer.  Liever een korte vraag stellen via internet? Via onze site kun je van 9.00 – 21.00 uur op de live chat terecht. Wij staan altijd voor je klaar.

Bezichtigingsgarantie

Niet iedereen heeft overdag de tijd om woningen te bezichtigen. Vandaar dat wij ook ’s avonds en op zaterdag tijd vrij maken om bezichtigingen te verzorgen. Als je in overleg met de verkoper een bezichtiging liever buiten kantoortijden wilt laten plaatsvinden, dan zullen wij ons best doen om dit mogelijk te maken.

Annuleringsgarantie

Wij geloven in de kracht van onze dienstverlening. Mochten wij je niet bieden wat je ervan had verwacht, dan kun je de samenwerking op ieder moment stopzetten.

Tevredenheidsgarantie

In ons Verkoopzekerplan leggen we vooraf onze afspraken vast zodat je weet wat je kunt verwachten. Om verrassingen achteraf te voorkomen maken we duidelijke afspraken met je over wat we gaan doen om je huis te verkopen. Bijvoorbeeld: welke middelen wil je dat we inzetten, welke verkoopprijs vragen we en op welke momenten evalueren we. Zo doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je huis met een goed gevoel verkoopt.