Meer over Cynthia Valstar

Ik ben geboren in 1990 te Dongen en ben dan ook het grootste gedeelte van mijn jeugd hier opgegroeid. Na eventjes te zijn weggeweest ben ik blij dat ik nu wederom met mijn gezin in het mooie Dongen woon. Ik kijk ontzettend uit naar deze nieuwe uitdaging. In mijn voorgaande functies heb ik ook altijd te maken gehad met administratieve taken en veel klantencontact, een goede communicatie vind ik dan ook erg belangrijk. Ik ben erg blij om deze aspecten nu te mogen combineren in de makelaardij. Een branche die mij erg interesseert. U kunt er vanuit gaan dat ik secuur te werk zal gaan en zal al uw belangrijke zaken in vertrouwen behandelen. Ik kijk er naar uit om deel uit te mogen maken van de verkoop van uw huis, een nieuwe aankoop en/of taxatie. Ik ben werkzaam op maandag, dinsdag, donderdagmiddag tot 14.00 uur en op vrijdag.