Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Laagstraat 65 5121 ZE Rijen

Kanters Garantiemakelaars Dongen
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 325.000,- k.k.

bieden op deze woning

Een 2-onder-1 kapwoning met een zeer diepe achtertuin met veel privacy, gelegen nabij het centrum van Rijen. Altijd al een kluswoning willen kopen? Dan is dit nu een unieke kans, of u nu zelf handig bent, of dit wilt laten doen, deze woning heeft veel potentie en is geheel te renoveren tot uw droomwoning! Bij de woning bevindt zich een garage en meerdere bijgebouwen, waardoor een werkruimte aan huis zeker tot de mogelijkheden behoort!

De woning is gelegen op korte afstand van de dorpskern van Rijen, hier is een grote diversiteit aan winkels te vinden. In directe omgeving bevinden zich 2 basisscholen. Eveneens beschikt Rijen over een treinstation en is er een goede busverbinding met omliggende plaatsen.

Indeling:

Begane grond:

U betreedt deze woning via de hal, de hal is voorzien van een tegelvloer. Verder bevindt zich hier een apart toilet, meterkast, verdiepte kelderkast en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping.

De authentieke elementen in de woonkamer vallen bij binnenkomst direct op. Zo is het plafond voorzien van sfeervolle balken, het oude rookkaneel is nog in tact. Deze “schouw” is bewerkt met oude orginele tegeltjes. Aan de achterzijde is de woning voorzien van een raampartij, uiteraard zijn hier openslaande tuindeuren of zelfs een aanbouw te realiseren. De dichte keuken is te bereiken via een deur vanuit de hal, een eenvoudige, nette keuken in een blauwe kleuropstelling. De keuken heeft geen inbouwapparatuur. Vanuit de keuken bereikt u de enorme achtertuin, een prachtig stuk grond wat naar eigen wens is in te vullen. In de tuin zijn diverse bijgebouwen gerealiseerd, een garage van totaal circa 16 m² en diverse schuren van totaal circa 67 m².

1e Verdieping:

Middels de overloop heeft u toegang tot 3 slaapkamers. Eveneens bevindt zich op deze verdieping een gedateerde kleine doucheruimte met wastafel.

Zolder:

Via een vlizotrap bereikt u de bergzolder, hier bevindt zich de opstelplaats voor de cv-ketel (2009).
De hoogte van de zolder is circa 1,77 meter.

Bijzonderheden:
– Unieke kans om uw droomwoning te realiseren
– Een grondperceel van maar liefst 648 m²
– Mogelijkheden tot uitbouwen van de woning.
– Ideale woning voor tuinliefhebber of een hobby/werkruimte aan huis.
– De kozijnen van deze woning zijn in 2018 vervangen en voorzien van dubbelglas.
– Bouwtechnisch inspectierapport is aanwezig.
– Kopers kunnen voor het passeren van de akte tot levering kiezen uit één van de volgende notarissen:
Notariskantoor Bolscher & Smits te Baarle-Nassau, Notariskantoor Daamen te Rijen, Smeets & Weijmer Notarissen te Goirle, Notariskantoor De Hair te Oisterwijk of Notariskantoor Arts te Hilvarenbeek.

OPMERKINGEN
– Wanneer woningen ouder zijn dan 15 jaar bestaat er meer risico op gebreken aan de onroerende zaak. In de koopovereenkomst wordt een artikel opgenomen waarmee koper aanvaart bekend te zijn met de leeftijd van de woning.
Koper dient zijn verwachtingen met betrekking tot (de kwaliteit van) de woning aan te passen aan de leeftijd van de woning.
– De koper is verplicht de woning minimaal 3 jaar zelf te bewonen. Gedurende die jaren mag de woning niet verhuurd of op andere wijze in gebruik gegeven worden aan anderen.
Dit geldt niet voor eerstegraads bloed- en aanverwanten. Bewoning of huur door een eerstegraads bloed- of aanverwant wordt als eigen bewoning beschouwd.
– Wanneer de koper binnen 3 jaar na ondertekening van de akte van levering de onroerende zaak verkoopt, verhuurt of op andere wijze in gebruik geeft aan anderen, kan de verkoper een boete van 20 % van de koopsom opleggen.
– Wanneer er bij verkoper bekend is dat er asbest in de woning aanwezig is, wordt dit gemeld aan de koper. Bij woningen die voor 1994 gebouwd zijn, was het gebruikelijk asbesthoudend materiaal toe te passen in de bouw.
Wanneer koper de asbest wenst te verwijderen, zal dit moeten gebeuren volgens de wettelijke voorschriften en is dit voor rekening en risico van de koper.
– Verkoper heeft een informatieplicht met betrekking tot eventuele gebreken aan het object. Aangezien de verkoper het object niet zelf gebruikt/bewoond heeft, kunnen er gebreken aan het object zijn die de verkoper niet bekend zijn.
Het risico hiervan komt voor rekening van de koper.

Aan deze woning moet een hoop gebeuren maar biedt een tal van mogelijkheden, zo kunt u deze woning volledig naar eigen smaak af werken. Bent u op zoek naar een leuke uitdaging? Kom dan gerust eens kijken!

  • 77 m2
  • 648 m2
  • 3

Kenmerken Laagstraat 65

Overdracht

Koopprijs€ 325.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte648 m2
Woonoppervlakte77 m2
Inhoud316 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDubbelglas
EnergielabelB

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Laagstraat 65

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

26.220

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

28%

20% NL

35%

20% NL

37%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod