Skip to content

Te koop: woonhuis Burgemeester van Poppelstraat 103 5126 VC Gilze

Kanters Garantiemakelaars Dongen
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 250.000,- k.k.

bieden op deze woning
  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Gilze Burgemeester van Poppelstraat 103

Ruime twee-onder-een-kap woning met onder andere een oprit voor het parkeren van een auto, twee grote eenvoudige bergingen en een diepe achtertuin.

Altijd al een woning willen hebben met een grote tuin? De pand biedt u de mogelijkheid, met een achtertuin van maar liefst ca. 35 m. diep.

LIGGING

De woning is gelegen in een rustige straat nabij het centrum van Gilze.

Gilze, met bijna 8.000 inwoners, is de 2e woonkern binnen de gemeente Gilze en Rijen en één van de oudste plaatsen in het land van Breda. Aan de west- zuid- en oostzijde liggen uitgestrekte landbouwgebieden en vooral aan de zuidzijde boscomplexen zoals Prinsenbos, Annabos en Ulvenhoutse Bossen. De bereikbaarheid is goed door onder andere de ligging van de A58 en de oude Rijksweg Breda-Tilburg in de directe nabijheid. Het bedrijventerrein Broekakkers en het nieuwe bedrijvenpark in ontwikkeling Midden Brabant Poort zorgen voor veel werkgelegenheid.
De aanwezigheid van vele buurt- en sportverenigingen, de diverse golfclubs in de directe omgeving completeren het wonen in Gilze. Bovendien kan men voor theatervoorstellingen en film in De Schakel terecht.

INDELING

BEGANE GROND
Vanaf de oprit betreedt u de woning.

De hal is voorzien van een tegelvloer, meterkast, trapopgang, toilet, deur naar de woonkamer en een deur naar de bijkeuken.

De L-vormige woonkamer is voorzien van een tegelvloer, balkenplafond en een vaste kast.

Vanuit de woonkamer is de half open gedeeltelijk betegelde keuken bereikbaar, welke voorzien is van tegelvloer, vaste kasten en een eenvoudig keukenblok met afzuigkap, spoelbak en diverse onder- en bovenkastjes.

De praktische bijkeuken is bereikbaar vanuit de hal.
In de bijkeuken is de opstelplaats van de Nefit HR c.v.-combiketel (2013)
aanwezig en een deur naar de diepe achtertuin.

1e VERDIEPING
Op de verdieping zijn een overloop, 3 slaapkamers en een kleine doucheruimte aanwezig.

Slaapkamer 1: ca. 3.00 x 3.59 m., gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing.

Slaapkamer 2: ca. 2.41 x 3.34 m., gelegen aan de voorzijde van de woning en ook voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing.

Slaapkamer 3: ca. 5.52 x 2.33 m., gelegen aan de achterzijde van de woning met vaste kast en aluminium kozijnen met dubbele beglazing.

Kleine geheel betegelde doucheruimte met douche en wastafel.

VLIERING
Via een luik op de overloop is met een vlizotrap de gedeeltelijk beplankte vliering bereikbaar.

TUIN
In de achtertuin vindt u een terras, kleine vijverpartij, pergola en plantenborders.

In de tuin staan twee eenvoudige bergingen van betonplaten en gedekt met asbesthoudende golfplaten.
Berging 1: ca. 6.78 x 3.68 m.
Berging 2: ca. 5.06 x 3.00 m.

Achter deze bergingen ligt de diepe aan te leggen (moes-)tuin.

BIJZONDERHEDEN
– Bouwtechnisch inspectierapport is aanwezig. Begroot bedrag uit de bouwkundige keuring € 2.870,00 ex. BTW.
– De woning is gedeeltelijk voorzien van dakisolatie, gedeeltelijk voorzien van muurisolatie en gedeeltelijk voorzien van dubbel glas.
– Het perceel dient nog te worden ingemeten door het kadaster. De feitelijke perceelsgrens aan de voorzijde komt niet overeen met de kadastrale grens.
– De woning beschikt over een definitief energielabel C.
– Er dient rekening gehouden te worden met modernisering.
– Ten laste van deze woning zal een erfdienstbaarheid gevestigd worden over een strook grond van ca. 5 meter aan de achterzijde van het perceel, ten gunste van de percelen Burgemeester van Poppelstraat 99, 101 en 105 en tevens ten gunste van de percelen Kruithoorn 2 tot en met 8 te Gilze.

OPMERKINGEN
– De koper is verplicht de woning minimaal 3 jaar zelf te bewonen. Gedurende die jaren mag de woning niet verhuurd of op andere wijze in gebruik gegeven worden aan anderen. Dit geldt niet voor eerstegraads bloed- en aanverwanten. Bewoning of huur door een eerstegraads bloed- of aanverwant wordt als eigen bewoning beschouwd.
– Wanneer de koper binnen 3 jaar na ondertekening van de akte van levering de onroerende zaak verkoopt, verhuurt of op andere wijze in gebruik geeft aan anderen, kan de verkoper een boete van 20 % van de koopsom opleggen.
– In deze woning is asbest aanwezig. Bij woningen die voor 1994 gebouwd zijn, was het gebruikelijk asbesthoudend materiaal toe te passen in de bouw. Wanneer koper de asbest wenst te verwijderen, zal dit moeten gebeuren volgens de wettelijke voorschriften en is dit voor rekening en risico van de koper.
– Verkoper heeft een informatieplicht met betrekking tot eventuele gebreken aan het object. Aangezien de verkoper het object niet zelf gebruikt/bewoond heeft, kunnen er gebreken aan het object zijn die de verkoper niet bekend zijn. Het risico hiervan komt voor rekening van de koper.

  • 90 m2
  • 370 m2
  • 3

Kenmerken Burgemeester van Poppelstraat 103

Overdracht

Vraagprijs€ 250.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte370 m2
Woonoppervlakte90 m2
Inhoud366 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1954
Dak typeZadeldak
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3

Maandlasten

Ligging Burgemeester van Poppelstraat 103

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

26.220

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

31%

20% NL

34%

20% NL

35%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod