Ga naar inhoud

Te huur: woonhuis Maalderijstraat 6B 4909 BS Oosteind

Kanters Garantiemakelaars Dongen
Neem contact met mij op

Verhuurd

€ 1.025,- p/m

bieden op deze woning

Aan de Maalderijstraat gelegen, vindt u deze fraaie afgewerkte ruime tussenwoning met drie slaapkamers, tuin en een houten berging. De woning is gelegen op een perceel van 142 m² en komt per 1 november 2021 beschikbaar.

De woning is gelegen in het buitengebied van de gemeente Oosterhout met zijn fraaie landschap en polders, op korte afstand van Dongen en ‘s Gravenmoer. Diverse uitvalswegen zijn gemakkelijk en snel bereikbaar.

De woning is gelegen in een woonwijk met overwegend vrijstaande woningen. De bereikbaarheid is goed. In deze wijk zijn geen voorzieningen aanwezig. Winkels, banken, horeca en bushaltes zijn op redelijke afstand in het stadscentrum van Oosterhout aanwezig.

Indeling

Begane grond:
In de hal bevinden zich de meterkast, installatieruimte, een vrijhangend toilet met fonteintje en een trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal heeft u toegang tot het leefgedeelte.

De open keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een luxe inbouwkeuken welke beschikt over Siemens inbouwapparatuur, te weten een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, combi magnetron en een vaatwasser. De keuken is voorzien van een composite Molino black gepolijst werkblad. De keuken is uitgevoerd in hoogglans wit.

Ruime tuingerichte woonkamer met vaste kast. Vanuit de woonkamer loopt u zo de achtertuin in welke ongeveer 12 meter diep is.

1e Verdieping:
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers, badkamer en met trapopgang naar de 2e verdieping.

Moderne badkamer afgewerkt in een lichte kleurstelling met een vrijhangend toilet, een douchegelegenheid en een wastafel.

De achtertuin is circa 12 meter diep en circa 5.40 meter breed en voorzien van een erfafscheiding, een vorstvrije buitenkraan en een terras (circa 5.40 m breed en circa 3.00 m diep). In de tuin is tevens een houten berging en achterom aanwezig. Het pand naar de berging en het terras is met grijze betontegels uitgevoerd. Vanuit de achterzijde van woning heeft u vrij uitzicht.

2e Verdieping:
De grote open zolderverdieping is bereikbaar met een vaste trap en geschikt voor diverse doeleinden. Tevens bevinden zich hier de aansluitpunten ten behoeve van de huishoudelijke apparatuur. Op het dak liggen zonnepanelen.

Bijzonderheden:
De woning is als energiezuinige woning gebouwd met gebruikmaking van zonnepanelen en een individuele grondpomp. De energiezuinige woningen zijn ontworpen, om in theorie net zoveel elektriciteit op te wekken, als de installaties van de woning (verwarming, ventilatie en warm-tapwater) gemiddeld genomen verbruiken.

De kozijnen zijn uitgevoerd met triple glas.

De woning is volledig geïsoleerd.

Extra informatie:
Vloerafwerking: cementdekvloer.
Wanden: behangklaar.
Plafond: Spuit pleister.
De badkamer en het toilet zijn voorzien van wandtegels 30×60 cm wit. Vloertegels zijn 60×60 cm antraciet.

Huurvoorwaarden- en condities:
– De huurperiode betreft minimaal 1 jaar;
– De huurprijs is exclusief water en elektra;
– Waarborgsom ter grootte van 1 maand huur;
– Huurindexering is jaarlijks, conform consumentenprijsindex.

Aanvraagformulier:
Indien u in aanmerking wenst te komen voor deze woning, dient u, voordat er een bezichtiging plaatsvindt, van te voren een aanvraagformulier in te vullen en een kopie bij te sluiten van een geldig legitimatiebewijs (voor- en achterzijde), kopie van uw laatste 3 salarisspecificaties (bij week 12 specificaties), kopie van uw laatste 3 loonstortingen op uw bankafschriften alsmede kopie bankpas waarop de loonstortingen worden gedaan, kopie getekende arbeidsovereenkomst, kopie laatste jaaropgave. Als u niet in de gemeente Dongen woont, een uittreksel GBA (deze mag niet ouder zijn dan 3 maanden).

Indien aanvrager zelfstandige is, dient men een geldig legitimatiebewijs, een IB60 formulier, uittreksel Kamer van Koophandel en recente jaarcijfers bij te sluiten. De verstrekte gegevens zullen strikt persoonlijk worden behandeld.

Aanvraagformulieren die niet volledig zijn ingevuld, getekend of waar noodzakelijke bijlagen aan ontbreken, worden niet in behandeling genomen. Het aanvraagformulier kunt op ons kantoor opvragen.

  • 105 m2
  • 142 m2
  • 3

Kenmerken Maalderijstraat 6B

Overdracht

Huurprijs€ 1.025,- p/m
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte142 m2
Woonoppervlakte105 m2
Inhoud392 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2018
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Driedubbel glas

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Maalderijstraat 6B

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

54.604

Vergelijkbaar woningaanbod