Ga naar inhoud

Te huur: woonhuis Noorderlaan 129 5102 BC Dongen

Kanters Garantiemakelaars Dongen
Neem contact met mij op

Verhuurd

€ 1.030,- p/m

bieden op deze woning

TE HUUR AANGEBODEN Noorderlaan 129 te Dongen.

Op een aantrekkelijke locatie gelegen ruime tussenwoning met 4 slaapkamers, berging en tuin.

De woning is gelegen in een kindvriendelijke woonwijk, West II, met in de directe nabijheid diverse basisscholen. In de straat is voldoende parkeergelegenheid aanwezig en aan de voorzijde heeft de woning vrij uitzicht over een gemeentelijk plantsoen.

De woonwijk West II is ontstaan in de zeventiger jaren. De wijk kenmerkt zich door de rijke groenvoorziening, diverse vijvers en gevarieerde bebouwing. De wijk wordt door jong en oud bewoond en bestaat voor het grootste deel uit koopwoningen. Het buitengebied kenmerkt zich door het agrarische gebruik van het gebied en de landelijke bewoning met als blikvanger de Molen.

Indeling:

Begane grond:
U betreedt deze woning middels de ruime entree, waar tevens de meterkast, het toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping zijn gesitueerd. Vanuit de entree heeft u toegang tot het woongedeelte.

De open keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een keukenblok met spoelbak en diverse onder- en bovenkastjes. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de achtertuin.

De verrassend ruime woonkamer beschikt over laminaatvloer, twee vaste kasten en dubbele beglazing.

1e Verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich de badkamer, 3 slaapkamers en de trapopgang naar de tweede verdieping. De eerste verdieping, met uitzondering van de badkamer, is afgewerkt met een laminaatvloer.

De moderne badkamer is voorzien van een wastafel, inloopdouche en een toilet.

Slaapkamer 1:
Gelegen aan de achterzijde van de woning.

Slaapkamer 2:
Aan de voorzijde van de woning gelegen slaapkamer.

Slaapkamer 3:
Eveneens aan de achterzijde van de woning gelegen slaapkamer.

2e Verdieping:
Middels een vaste trap bereikt u de tweede verdieping met voorzolder en zolderkamer. Op de voorzolder is de opstelling van de combiketel (2014) gesitueerd.

De afzonderlijke, verrassend ruime zolderkamer beschikt over een groot dakraam.

Tuin:
De achtertuin is voorzien van een terras, gazon en verschillende plantenborders. Middels een poort is het aan de achterzijde gelegen, gemeenschappelijk pad te bereiken. Achterin de tuin staat tevens een stenen berging, welke is voorzien van elektra.

Bijzonderheden:
Alvorens u in aanmerking wenst te komen voor een bezichtiging van deze woning dient u een aanvraagformulier in te vullen en het aanvraagformulier te retourneren samen met de documenten waarom wij vragen in het aanvraagformulier. U kunt het aanvraagformulier op ons kantoor opvragen en wij sturen u het graag via de mail toe. Het is niet nodig om bij Nationaal Grondbezit ingeschreven te staan. Uiteraard zal de door u verstrekte informatie vertrouwelijk worden behandeld.

Inkomensnorm:
Als algemene richtlijn voor de inkomensnorm geldt dat het netto maandinkomen (uit vast dienstverband, exclusief toeslagen, tantièmes en vakantiegeld) 3 x de kale maandhuur dient te bedragen. Dit is ter beoordeling van de maatschappij en afhankelijk van het type woonhuis en de huurprijs. Een eventueel tweede inkomen wordt hierbij voor de helft meegerekend. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Extra inkomen uit overwerk wordt alleen meegerekend indien dit beroepsmatig is en een structureel onderdeel uitmaakt van het jaarinkomen.

De eventueel te sluiten huurovereenkomst geldt voor minimaal 12 maanden en wordt stilzwijgend verlengd met één maand. De opzegtermijn bedraagt één volle kalendermaand.

De servicekosten bedragen € 10,00 per maand voor onderhoudscontract c.v.-ketel en 5% administratiekosten, exclusief BTW.

  • 120 m2
  • 160 m2
  • 4

Kenmerken Noorderlaan 129

Overdracht

Huurprijs€ 1.030,- p/m
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte160 m2
Woonoppervlakte120 m2
Inhoud360 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1972
Dak typeZadeldak
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Noorderlaan 129

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

25.509

Vergelijkbaar woningaanbod