Meer over Lydia van Vliet-Meeuwissen

Ik ben geboren en getogen in Dongen en momenteel woonachtig in Dongen-Vaart en ken Dongen dan ook als geen ander. Daarnaast heb ik ruim 8 jaar ervaring bij Kanters Garantiemakelaars. Ik begon hier met een afstudeerstage en ben later doorgegroeid van binnendienstmedewerker tot kandidaat makelaar. Na een korte uitstap in een totaal andere branche kan ik met zekerheid zeggen dat mijn passie in de makelaardij ligt.

Een woning zo goed mogelijk presenteren en koper en verkoper bij elkaar brengen is wat mij betreft het mooiste vak dat er bestaat.

Ik verzorg onder andere de funda presentatie van de woningen en zorg voor de afwikkeling van het verkooptraject. Daarnaast kunt u mij tegenkomen bij bezichtigingen en onderhoud ik gedurende het gehele traject nauw contact met koper en verkoper. Ik ben werkzaam op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en op zaterdagochtend.