Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Lochtstraat 19 5126 EP Gilze

Kanters Garantiemakelaars Dongen
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 259.000,- k.k.

bieden op deze woning

Deze hoekwoning is gelegen op rustige locatie, tegenover een plantsoen en nabij het gezellige centrum van Gilze. Het centrum heeft vele voorzieningen zoals winkels, restaurants en terrasjes. Met de auto bereikt u in korte tijd Tilburg en Breda als ook de snelwegen richting Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch.

De woning beschikt over voldoende ruimte. Zo is de woning voorzien van 3 slaapkamers, en een badkamer op de 1e verdieping. De 2e verdieping bereikt u middels een vaste trap. De voorzolder geeft u toegang tot een hobbykamer voorzien van een dakraam. Tevens heeft de woning 2 bergingen, welke te bereiken zijn vanuit de diepe achtertuin.

Indeling:

Begane grond:

U betreedt de woning middels de entree, welke u toegang geeft tot de ruime hal. De hal is voorzien een toiletruimte, meterkast, een vaste kast en de trapopgang naar de 1e verdieping. Via de hal komt u in de woonkamer, welke circa 3.65 breed is en circa 7.85 lang. In de woonkamer bevindt zich een stenen schouw met sierhaard. Dichte keuken welke is voorzien van een 4-pits gasfornuis, elektrische oven, afzuigkap, koelkast en vrieskast. Een deur vanuit de keuken geeft u toegang tot de achtertuin.

De achtertuin is voorzien van sierbestrating en heeft tevens plantenborders. Achterin de tuin bevinden zich 2 bergingen. Berging I is circa 1,70 x 2,48 m en berging II is circa 4,53 x 2,48 m. De bergingen zijn bedekt met asbesthoudende golfplaten.

1e verdieping:

De overloop geeft u toegang tot 3 slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet, wastafel en met aansluitingen voor uw wasapparatuur.

Slaapkamer I aan de voorzijde van de woning is circa 3,68 x 3,64 m.
Slaapkamer II aan de achterzijde van de woning is circa 4,11 x 3,64 m.
Slaapkamer III aan de achterzijde van de woning is circa 2,80 x 2,21 m en voorzien van een vaste kast.

2e verdieping:

Middels een vaste trap bereikt u de 2e verdieping. Hier is een voorzolder gesitueerd met de opstelplaats voor de cv-ketel (Remeha, 2011.) Tevens beschikt deze verdieping over een hobbykamer, welke voorzien is van een dakraam en twee vaste kasten.

Bijzonderheden:
– Op een rustige locatie gelegen nabij het centrum van Gilze;
– U dient er rekening mee te houden dat de woning gemoderniseerd dient te worden;
– Hoekwoning met een diepe achtertuin en maar liefst 2 bergingen;
– Gelegen tegenover een plantsoen;
– Koopkans? Huurt u een sociale huurwoning van Leystromen? En heeft u belangstelling om deze woning te kopen? Als uw eigen huurwoning niet op de verkooplijst staat, geven wij u graag een extra kans om een andere woning van ons te kopen. Dat doen we met een proefproject: Koopkans. De woningen die te koop zijn vindt u op de website van Corpoflow.

OPMERKINGEN:
– U ontvangt altijd een bouwtechnisch rapport dat is opgesteld door een extern bouwtechnisch adviesbureau. Zo weet u wat u koopt. Hierin worden directe herstelkosten ter grootte van €1485,- genoemd.
– Kopers kunnen voor het passeren van de akte tot levering kiezen uit één van de volgende notarissen:
Notariskantoor Bolscher & Smits te Baarle-Nassau, Notariskantoor Daamen te Rijen, Smeets & Weijmer Notarissen te Goirle, Notariskantoor De Hair te Oisterwijk of Notariskantoor Arts te Hilvarenbeek.
– Wanneer woningen ouder zijn dan 15 jaar bestaat er meer risico op gebreken aan de onroerende zaak. In de koopovereenkomst wordt een artikel opgenomen waarmee de koper aanvaardt bekend te zijn met de leeftijd van de woning. Koper dient zijn verwachtingen met betrekking tot (de kwaliteit van) de woning aan te passen aan de leeftijd van de woning.
– De koper is verplicht de woning minimaal 3 jaar zelf te bewonen. Gedurende die jaren mag de woning niet verhuurd of op andere wijze in gebruik gegeven worden aan anderen. Dit geldt niet voor eerstegraads bloed- en aanverwanten. Bewoning of huur door een eerstegraads bloed- of aanverwant wordt als eigen bewoning beschouwd.
– Wanneer de koper binnen 3 jaar na ondertekening van de akte van levering de onroerende zaak verkoopt, verhuurt of op andere wijze in gebruik geeft aan anderen, kan de verkoper een boete van 20 % van de koopsom opleggen.
– Wanneer er bij verkoper bekend is dat er asbest in de woning aanwezig is, wordt dit gemeld aan de koper. Bij woningen die voor 1994 gebouwd zijn, was het gebruikelijk asbesthoudend materiaal toe te passen in de bouw. Wanneer koper de asbest wenst te verwijderen, zal dit moeten gebeuren volgens de wettelijke voorschriften en is dit voor rekening en risico van de koper.
– Verkoper heeft een informatieplicht met betrekking tot eventuele gebreken aan het object. Aangezien de verkoper het object niet zelf gebruikt/bewoond heeft, kunnen er gebreken aan het object zijn die de verkoper niet bekend zijn. Het risico hiervan komt voor rekening van de koper.

  • 94 m2
  • 255 m2
  • 3

Kenmerken Lochtstraat 19

Overdracht

Vraagprijs€ 259.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte255 m2
Woonoppervlakte94 m2
Inhoud409 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1968
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie
EnergielabelE

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Lochtstraat 19

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

26.220

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

31%

20% NL

34%

20% NL

35%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod