Welkom bij Kanters Garantiemakelaars, uw vertrouwde makelaar in Dongen en omgeving. Vanuit ons kantoor in Dongen bedienen wij een breed werkgebied en beschikken we over diepgaande kennis van de omliggende dorpen en steden. Onze jarenlange ervaring en expertise in de lokale vastgoedmarkt stellen ons in staat om u op professionele wijze te ondersteunen bij de aan- of verkoop van uw woning.

Wij zijn makelaar in:

Gilze-Rijen

Gilze-Rijen is een centraal gelegen gemeente met een rustige sfeer en goede voorzieningen. Het is een ideale woonplek voor gezinnen en forenzen dankzij de goede verbindingen.

Tilburg

Tilburg is een bruisende stad met een rijk cultureel leven, uitstekende winkelmogelijkheden en tal van horecagelegenheden. De stad biedt een breed scala aan woningen, van moderne appartementen tot karakteristieke herenhuizen.

Oosteind

Oosteind is een klein dorp met een vriendelijke gemeenschap en een rustige leefomgeving. Het is perfect voor wie op zoek is naar rust en ruimte, maar toch dichtbij stedelijke voorzieningen wil zijn.

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel is bekend om De Efteling en heeft een levendige gemeenschap met veel voorzieningen. Het dorp biedt een aantrekkelijke woonomgeving voor gezinnen.

De Moer

De Moer is een klein en rustig dorp met een landelijke charme. Het is ideaal voor natuurliefhebbers en mensen die een serene leefomgeving waarderen.

‘s Gravenmoer

‘s Gravenmoer is een historisch dorp met een rijke geschiedenis en een rustige woonomgeving. Het biedt een goede mix van landelijke rust en bereikbare voorzieningen.

Waspik

Waspik is een charmant dorp met een sterke gemeenschapszin en diverse voorzieningen. Het biedt een rustige en comfortabele woonomgeving voor gezinnen en ouderen.

Raamsdonk

Raamsdonk is een schilderachtig dorp met een landelijke sfeer en een hechte gemeenschap. Het is perfect voor wie op zoek is naar een rustige woonplaats.

Raamsdonksveer

Raamsdonksveer is een levendig dorp met goede voorzieningen en een centrale ligging. Het biedt een aantrekkelijke woonomgeving met veel faciliteiten binnen handbereik.

Teteringen

Teteringen ligt nabij Breda en combineert een dorps karakter met de nabijheid van stedelijke voorzieningen. Het is een populaire woonplaats voor gezinnen en forenzen.

Breda

Breda is een historische stad met een levendig centrum, rijke geschiedenis en diverse woonwijken. De stad biedt een breed scala aan voorzieningen en een hoge levenskwaliteit.

Waalwijk

Waalwijk is een dynamische stad met een rijke industriƫle achtergrond en een breed scala aan voorzieningen. Het is een aantrekkelijke plek voor wonen en werken met goede verbindingen naar de omliggende steden.

Bij Kanters Garantiemakelaars kunt u rekenen op deskundig advies en persoonlijke begeleiding in al deze dorpen en steden. Of u nu wilt kopen, verkopen of huren, wij staan voor u klaar met onze expertise en toewijding aan uw woongeluk. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij zien ernaar uit om u te helpen bij uw volgende stap in de vastgoedmarkt.