Skip to content

19 vrij van 19

Project website

€ 305.000,- t/m € 539.500,-

 1. Home>
 2. Nieuwbouw>
 3. Koop Dongen Rosariopark

Wij presenteren u graag het project ‘Rosariopark’ te Dongen.

START VERKOOP
Op zaterdag 4 april 2020 start de verkoop van de 19 woningen in het Rosariopark. Wij willen u er op wijzen dat het verkoopevenement in de Cammeleur niet doorgaat.

EEN MOOI PLAN
De Bunte Vastgoed Zuid ontwikkelt op het huidige terrein van Garagebedrijf Caron een nieuw woonparkje met verschillende type woningen, te weten:
* 4 Twee-onder-een-kapwoningen
* 2 Vrijstaande woningen
* 2 Penthouses
* 11 Appartementen

D vanaf- verkoopprijzen zijn als volgt.

– APPARTEMENTEN vanaf € 305.000,- VON.
– TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONINGEN vanaf € 359.500,- VON.
– VRIJSTAANDE WONINGEN vanaf € 459.500,- VON.
– PENTHOUSES vanaf € 539.500,- VON.

De bestaande opstallen van voormalig garagebedrijf Caron worden gesloopt en de huidige ontsluitingsweg ter hoogte van Rosariopark 26 wordt verlengd zodat er een nieuwe straat ontstaat waaraan de 6 grondgebonden woningen zijn gelegen. Aan de nieuwe straat komen tevens de parkeerplaatsen voor de bewoners en bezoekers van de 2 vrijstaande woningen en de 4 twee-onder-een-kapwoningen.

In het ontwerp is rekening gehouden met de monumentale beuk en deze blijft gehandhaafd en wordt volledig in het plan geïntegreerd. Achter de rode beuk wordt een groene, parkachtige zone aangelegd. In deze zone wordt het appartementencomplex met in totaal 11 appartementen en 2 penthouses gerealiseerd. De bergingen komen inpandig en het parkeerterrein voor de bewoners van de appartementen bevindt zich aan de achterkant van het complex.

Wie als bezoeker van Dongen via de onderdoorgang in het appartementengebouw bij de rotonde aan de Middellaan het Rosariopark betreedt, wacht een aangename verrassing. Midden in het levendige dorp ligt namelijk dit mooie woongebied in een oase van groen en rust. Met de realisatie van een appartementengebouw en zes grondgebonden woningen wordt een lange periode van ontwikkelen en bouwen aan het Rosariopark afgerond. Na de beëindiging van de bedrijfsactiviteiten van het plaatselijke garagebedrijf kan het plangebied nu zijn voltooiing krijgen.

Het centrum van Dongen bevindt zich op loopafstand van uw nieuwe woning op het Rosariopark. Aan onder andere de Hoge Ham en op het Looiersplein vind u een grote diversiteit aan winkels en horecagelegenheden. Daarnaast kunt u elke dag terecht bij de sociaal-culturele ontmoetingsplek De Cammeleur voor bijvoorbeeld theatervoorstellingen of cursussen en workshops.

INSCHRIJVEN
Wij hopen natuurlijk dat u enthousiast bent over het project en dat u belangstelling heeft in één of meerdere bouwnummers. Deze belangstelling kunt u kenbaar maken door het inschrijfformulier volledig in te vullen en uiterlijk op maandag 20 april 2020 om uiterlijk 12.00 uur in te leveren bij één van de verkopend makelaarskantoren, dit kan zowel schriftelijk als digitaal.

TOEWIJZING
Op maandagmiddag 20 april a.s. vindt aansluitend de toewijzing plaats. Toewijzing van de woningen vindt plaats op basis van de door u opgegeven voorkeuren. Indien er meerdere kandidaten voor hetzelfde bouwnummer hebben ingeschreven, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft laten doen. Een financiële check is een brief van de Rabobank, uw erkend financieel adviseur of hypotheekverstrekker, waaruit blijkt dat u financieel in staat bent om een bepaalde woning te kunnen kopen. Indien meerdere inschrijvers een financiële check hebben bijgevoegd, zal toewijzing plaatsvinden op basis van loting c.q. gunning. Tevens behouden wij ons het recht om de toewijzingsprocedure aan te passen bij overinschrijving voor een bepaald bouwnummer.

WANNEER BERICHT
Indien een bouwnummer aan u is toegewezen, wordt u hiervan op maandag 20 april 2020 aan het einde van de middag telefonisch op de hoogte gesteld. Tijdens dit telefoongesprek plannen we graag een afspraak in voor een informatief gesprek met de toegewezen makelaar. In het persoonlijk gesprek informeren wij u over het project, uw woning en alle aspecten van het aankopen van een nieuwbouwwoning. Ook bespreken we de reserveringstermijn en spreken we af wanneer u definitief moet beslissen om de woning wel of niet aan te kopen. Doorgaans hanteren we hiervoor een termijn van maximaal 14 dagen.

Indien u na uw reserveringstermijn besloten heeft om tot aankoop van de woning over te gaan, zal er een tweede afspraak worden ingepland voor het ondertekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst.

Heeft u geen bericht ontvangen, dan hebben wij onverhoopt voor u geen bouwnummer kunnen reserveren. U wordt dan automatisch op de reservelijst geplaatst en benaderd zodra één van uw voorkeuren is vrijgekomen.

HYPOTHEEKADVIES EN WAARDERING VAN UW HUIDIGE WONING
Wij kunnen ons voorstellen dat u, voorafgaand aan een eventuele toewijzing, graag vrijblijvend advies zou willen inwinnen over uw hypotheekmogelijkheden en/of over de waarde van uw huidige woning. Ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn. U kunt hiervoor contact opnemen met:
Kanters Garantiemakelaars Mgr. Poelsstraat 9 te Dongen, telefoonnummer 0162 – 31 55 51 of via mail op info@kanters.net
Van den Bosch Makelaars, Mgr. Poelsstraat 1 A te Dongen, telefoonnummer 0162 – 32 16 16 of via mail op m@kelaar.com

Wij wensen u veel plezier toe met het doornemen van de brochure. Mocht u vragen hebben of nadere informatie wensen kunt u contact opnemen met een van de verkopende makelaarskantoren.

 • 80-149 m2
 • 164-256 m2
 • 245-666 m3

Kenmerken Rosariopark

Overdracht

Prijs€ 305.000,- t/m € 539.500,-
Status19 vrij van 19

Oppervlaktes en inhoud

Inhoud245-666 m3
Woonoppervlakte80-149 m2
Perceeloppervlakte164-256 m2

Overig

Project websiteRosariopark

Bouwtypes Rosariopark

13 vrij van 13

Appartementen, bnr. 1 t/m 13 (type Els/Hulst/Linde/Spar/Berk/Eik

€ 305.000,- t/m € 539.500,-

APPARTEMENTEN

In het appartementencomplex bevinden zich 11 appartementen en 2 penthouses.
Op de begane grond hebben de appartementen een tuin bij het terras en bevinden zich ook de bergingen.
De appartementen op de verdieping hebben een ruim balkon en de penthouses twee prachtige dakterrassen.

Bouwnummer 1, 4 en 8 Type Els
Bouwnummer 2, 5 en 9 Type Hulst
Bouwnummer 3, 6 en 10 Type Linde
Bouwnummer 7 en 11 Type Spar

PENTHOUSES
Bouwnummer 12 Type Berk
Bouwnummer 13 Type Eik

 • 80-133 m2 Woon opp.
 • 245-407 m3 Inhoud
4 vrij van 4

2-1 kapwoningen, bnr. 2,5,3 en 6 (type Kastanje/Iep/Wilg)

€ 359.500,- t/m € 395.000,-

2/1 KAPWONINGEN

Dze twee-onder-een-kapwoningen hebben een ruime woonkamer en een prachtige leefkeuken aan de straatzijde. Op de eerste verdieping bevinden zich standaard 3 slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping bevindt zich de afgesloten techniek- en wasruimte, de rest van de zolder is vrij indeelbaar.

Bouwnummer 2 en 5 Type Kastanje
Bouwnummer 3 Type Iep
Bounummer 6 Type Wilg

 • 133-149 m2 Woon opp.
 • 164-169 m2 Perceel opp.
 • 532-603 m3 Inhoud
2 vrij van 2

Vrijstaande woningen, bnr. 1 en 4 (type Beuk/Esdoorn)

€ 459.500,- t/m € 469.500,-

VRIJSTAANDE WONINGEN

Deze twee vrijstaande woningen in het Rosariopark onderscheiden zich door de ruime kavels met een brede zonnige achtertuin. De prachtige erker zorgt voor extra ruimte en een speels effect in de ruime leefkeuken. Daarnaast hebben deze woningen een gemetselde garage en een oprit op eigen terrein met plek voor 3 auto’s.

Bouwnummer 1 Type Beuk
Bouwnummer 4 Type Esdoorn

 • 146 m2 Woon opp.
 • 255-256 m2 Perceel opp.
 • 666 m3 Inhoud

Maandlasten Rosariopark

Ligging project 'Rosariopark'