Skip to content

De Bibliothecaris aan de Mgr. Schaepmanlaan

5103 BB Dongen

0 vrij van 23

Project website

€ 325.000,- t/m € 699.000,-

 1. Home>
 2. Nieuwbouw>
 3. Koop Dongen De Bibliothecaris aan de Mgr. Schaepmanlaan

ALLE APPARTEMENTEN ZIJN VERKOCHT!

Wonen in een schitterend appartement van het nieuwbouwproject ‘De Bibliothecaris’ aan de Mgr. Schaepmanlaan te Dongen? Dan is dit uw kans!

Moeskops’ Bouwbedrijf B.V. uit Bergeijk ontwikkelt in de oude bibliotheek aan de Mgr. Schaepmanlaan te Dongen 23 luxe appartementen met een eigen berging op de begane grond en met parkeren op eigen terrein. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar.

De Bibliothecaris is gelegen in het centrum met in de directe omgeving de aanwezigheid van basisscholen, middelbare scholen, diverse supermarkten en winkels die op loopafstand makkelijk te bereiken zijn. Vanuit het centrum rijdt u naar de randweg van Dongen waarna er verschillende richtingen te kiezen zijn. Voor sportieve mensen is er het overdekte zwembad ‘De Vennen’ met moderne fitness gelegenheid en een sauna. Tegenover het zwembad ligt het bospark ‘De Bergen’ wat zich kenmerkt door de zandverstuiving en de heuvels, ideaal om te wandelen of voor kinderen om er te spelen.
Wonen in ‘De Bibliothecaris’ zou zomaar een nieuw hoofdstuk in uw leven kunnen zijn.

In ‘De Bibliothecaris’ worden riante 3-kamer- en 4-kamer appartementen gerealiseerd die een prachtig uitzicht bieden op de Mgr. Schaepmanlaan of een fraai uitzicht hebben op het Hertenveld.

Verkoopprijzen variëren vanaf € 325.000,- tot € 669.000,- vrij op naam.

Dit project wordt collegiaal te koop aangeboden met Van den Bosch Makelaars, Mgr. Poelsstraat 1A, 5103 BD te Dongen, telefoonnummer 0162 – 32 16 16. Voor meer informatie neem contact op met een van de verkopend makelaarskantoren.

 • 88-187 m2
 • 318-633 m3

Kenmerken De Bibliothecaris aan de Mgr. Schaepmanlaan

Overdracht

Prijs€ 325.000,- t/m € 699.000,-
StatusVerkocht

Oppervlaktes en inhoud

Inhoud318-633 m3
Woonoppervlakte88-187 m2

Bouwtypes De Bibliothecaris aan de Mgr. Schaepmanlaan

4-kamer appartement Type A2.01

€ 635.000,-

Appartement A2.01

Dit uiterst riante 4-kamer appartement is gesitueerd op de hoek van het appartementengebouw met een prachtig uitzicht op de Mgr. Schaepmanlaan. Dit appartement beschikt over een zeer ruim terras gelegen op het zuidwesten en is bereikbaar via een grote schuifpui.

Indeling:
Achter de voordeur komt u in de hal met een eigen meterkast, waar u toegang heeft tot alle ruimtes van dit appartement. U vindt hier een drietal slaapkamers, een separaat toilet en een berging waar de aansluiting voor de wasmachine en droger zijn gesitueerd. Aangrenzend aan twee slaapkamers zijn twee badkamers met een douche, wastafel en toilet. Tot slot komt u in de ruime lichte woonkamer en open keuken. Ieder appartement krijgt een eigen parkeerplaats op eigen terrein toegewezen en ieder appartement krijgt een eigen berging op de begane grond toegewezen. Dit appartement biedt de mogelijkheid om op eigen terrein 2 voertuigen te stallen.

 • 166 m2 Woon opp.
 • 573 m3 Inhoud

4-kamer appartementen Type A1.08, A2.08

€ 397.500,- t/m € 415.000,-

Appartementen A1.08 en A2.08

Deze 4-kamer appartementen zijn gesitueerd op de hoek aan de achterzijde van het appartementengebouw en hebben uitzicht op het Hertenveld. Deze appartementen beschikken over een mooie loggia op het noordoosten en zijn bereikbaar via de woonkamer.

Indeling:
Achter de voordeur komt u via de hal met een eigen meterkast, waar u toegang heeft tot alle ruimtes van dit appartement. U vindt hier een tweetal slaapkamers, een study, een separaat toilet, berging met aansluitpunten voor de huishoudelijke apparatuur en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en 2e toilet (Villeroy en Boch). Tot slot komt u in de woonkamer en open keuken. Ieder appartement krijgt een eigen parkeerplaats (1 voertuig) op eigen terrein toegewezen en ieder appartement krijgt een eigen berging op de begane grond toegewezen.

 • 108-112 m2 Woon opp.
 • 417-426 m3 Inhoud

3-kamer appartementen Type A1.05, A2.05

€ 400.000,- t/m € 410.000,-

Appartementen A1.05 en A2.05

Deze 3-kamer appartementen zijn gesitueerd op de hoek aan de achterzijde van het appartementengebouw en hebben uitzicht op het Hertenveld. Aan de zijkant zijn deze appartementen gelegen aan het Drijversveld een fiets- en looproute voorzien van fraaie bomen. Deze appartementen beschikken over een mooie loggia op het noordoosten en zijn bereikbaar via de woonkamer.

Indeling:
Achter de voordeur komt u via de hal met een eigen meterkast, waar u toegang heeft tot alle ruimtes van dit appartement. U vindt hier een tweetal slaapkamers, een separaat toilet, een berging met aansluitpunten voor de huishoudelijke apparatuur en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en 2e toilet (Villeroy en Boch). Tot slot komt u in de woonkamer en open keuken. Ieder appartement krijgt een eigen parkeerplaats (1 voertuig) op eigen terrein toegewezen en ieder appartement krijgt een eigen berging op de begane grond toegewezen.

 • 105 m2 Woon opp.
 • 414 m3 Inhoud

3-kamer appartementen Type A1.02, A2.02

€ 458.000,- t/m € 460.000,-

Appartementen A1.02 en A2.02

Deze 3-kamer appartementen zijn gesitueerd aan de zuidwestzijde van het appartementengebouw en hebben prachtig uitzicht op de Mgr. Schaepmanlaan. Deze appartementen beschikken over een praktische loggia welke via de woonkamer te bereiken is.

Indeling:
Achter de voordeur komt u via de hal met een eigen meterkast waar u toegang heeft tot alle ruimtes van dit appartement. U vindt hier een tweetal slaapkamers, een separaat toilet, een berging met aansluitpunten voor de huishoudelijke apparatuur en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en 2e toilet (Villeroy en Boch). Tot slot komt u in de woonkamer en open keuken. Ieder appartement krijgt een eigen parkeerplaats (1 voertuig) op eigen terrein toegewezen en ieder appartement krijgt een eigen berging op de begane grond toegewezen.

 • 114-121 m2 Woon opp.
 • 438-453 m3 Inhoud

3-kamer appartementen Type AO.06, AO.07, A1.06, A1.07, A2.06, A2.07

€ 325.000,- t/m € 340.000,-

Appartementen AO.06, AO.07, A1.06, A1.07, A2.06 en A2.07

Deze 3-kamer appartementen zijn gesitueerd aan de noordoostzijde van het appartementengebouw en hebben uitzicht op het Hertenveld. Deze appartementen beschikken over een terras (op de begane grond) of een praktische loggia (op de verdiepingen) en zijn bereikbaar via de woonkamer.

Indeling:
Achter de voordeur komt u in de hal met een eigen meterkast, separaat toilet en een berging met aansluitpunten voor de huishoudelijke apparatuur uit in de woonkamer en open keuken. Vanuit de woonkamer komt u via een portaal bij de slaapkamer, de study en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel (merk Villeroy en Boch). Ieder appartement krijgt een eigen parkeerplaats (1 voertuig) op eigen terrein toegewezen en ieder appartement krijgt een eigen berging op de begane grond toegewezen.

 • 88-95 m2 Woon opp.
 • 318 m3 Inhoud

4-kamer appartement Type A1.01

€ 699.000,-

Appartement A1.01

Dit meest riante 4-kamer appartement is gesitueerd op de hoek van het appartementengebouw met een prachtig uitzicht op de Mgr. Schaepmanlaan. Dit appartement beschikt over een zeer ruim terras gelegen op het zuidwesten en is bereikbaar via een grote schuifpui.

Indeling:
Achter de voordeur komt u in de hal met een eigen meterkast, waar u toegang heeft tot alle ruimtes van dit appartement. U vindt hier een drietal slaapkamers, een separaat toilet en een berging waar de aansluiting voor de wasmachine en droger zijn gesitueerd. Aangrenzend aan twee slaapkamers zijn twee badkamers met een douche, wastafel en toilet. Tot slot komt u in de ruime lichte woonkamer en open keuken. Ieder appartement krijgt een eigen parkeerplaats op eigen terrein toegewezen en ieder appartement krijgt een eigen berging op de begane grond toegewezen. Dit appartement biedt de mogelijkheid om op eigen terrein 2 voertuigen te stallen.

 • 187 m2 Woon opp.
 • 633 m3 Inhoud

3-kamer appartement Type AO.05

€ 355.000,-

Appartement AO.05

Dit 3-kamer appartement is gesitueerd op de hoek, aan de achterzijde van het appartementengebouw en heeft uitzicht op het Hertenveld. Aan de zijkant is dit appartement gelegen aan het Drijversveld een fiets- en looproute voorzien van fraaie bomen. Dit appartement beschikt over een ruim terras op de begane grond (noordoosten) en het terras is via de woonkamer bereikbaar.

Indeling:
Achter de voordeur komt u uit in de hal met eigen meterkast en toegang tot alle vertrekken van het appartement. Dit appartement beschikt over 2 slaapkamers, een separaat toilet, een inpandige berging met aansluitpunten voor de huishoudelijke apparatuur en een badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en 2e toilet (Villeroy en Boch). Tot slot komt u in de woonkamer en open keuken. Ieder appartement krijgt een eigen parkeerplaats (1 voertuig) op eigen terrein toegewezen en ieder appartement krijgt een eigen berging op de begane grond toegewezen.

 • 95 m2 Woon opp.
 • 330 m3 Inhoud

3-kamer appartementen Type AO.04, A1.04, A2.04

€ 380.000,- t/m € 421.500,-

Appartementen AO.04, A1.04 en A2.04

Deze 3-kamer appartementen zijn gesitueerd op de hoek van het appartementengebouw en hebben prachtig uitzicht op de Mgr. Schaepmanlaan te Dongen. Aan de zijkant zijn deze appartementen gelegen aan het Drijversveld een fiets- en looproute voorzien van fraaie bomen. Deze appartementen beschikken over een ruim terras (op de begane grond) of een praktische loggia (op de verdiepingen) op het zuidwesten en zijn bereikbaar via de woonkamer.

Indeling:
Achter de voordeur komt u in de hal met een eigen meterkast, waar u toegang heeft tot alle ruimtes van dit appartement. U vindt hier een tweetal slaapkamers, het separaat toilet, een berging met aansluitpunten voor de huishoudelijke apparatuur en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en een 2e toilet (Villeroy en Boch). Tot slot komt u in de ruime lichte woonkamer en open keuken. Ieder appartement krijgt een eigen parkeerplaats (1 voertuig) op eigen terrein toegewezen en ieder appartement krijgt een eigen berging op de begane grond toegewezen.

 • 96-112 m2 Woon opp.
 • 381-393 m3 Inhoud

3-kamer appartementen Type AO.02, AO.03, A1.03, A2.03

€ 350.000,- t/m € 380.000,-

Appartementen AO.02, AO.03, A1.03 en A2.03

Deze zeer ruime 3-kamer appartementen zijn gesitueerd aan de zuidwestzijde van het appartementengebouw en hebben een fraai uitzicht op de Mgr. Schaepmanlaan. Deze appartementen beschikken over een ruim terras (op de begane grond) of een praktische loggia (op de verdiepingen) welke bereikbaar zijn via de woonkamer.

Indeling:
Achter de voordeur komt u via de hal met een eigen meterkast, separaat toilet en een inpandige berging met aansluitpunten voor de huishoudelijke apparatuur uit in de woonkamer en open keuken. Vanuit de woonkamer komt u via een portaal bij de slaapkamer, de study en de badkamer. De badkamer is voorzien van van een douche, toilet en wastafel (Villeroy en Boch). Ieder appartement krijgt een eigen parkeerplaats (1 voertuig) op eigen terrein toegewezen en ieder appartement krijgt een eigen berging op de begane grond toegewezen.

 • 93-101 m2 Woon opp.
 • 336 m3 Inhoud

3-kamer appartement Type AO.01

€ 485.000,-

Appartement AO.01

Dit zeer ruime 3-kamer appartement is gesitueerd op de begane grond op de hoek van het appartementencomplex met een prachtig uitzicht op de Mgr. Schaepmanlaan te Dongen. Dit appartement beschikt over een ruim terras op het zuidwesten en is bereikbaar via een schuifpui.

Indeling:
Royale hal met eigen meterkast en separaat toilet met fonteintje. Vanuit de hal komt u in de ruime lichte woonkamer en open keuken. Vanuit de woonkamer komt u via een portaal bij de 2 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel (Villeroy en Boch). Inpandige berging met aansluitpunten voor de huishoudelijke apparatuur. Ieder appartement krijgt een eigen parkeerplaats op eigen terrein toegewezen en ieder appartement krijgt een eigen berging op de begane grond toegewezen. Dit appartement biedt de mogelijkheid om op eigen terrein 2 voertuigen te stallen.

 • 129 m2 Woon opp.
 • 450 m3 Inhoud

Maandlasten De Bibliothecaris aan de Mgr. Schaepmanlaan

Ligging project 'De Bibliothecaris aan de Mgr. Schaepmanlaan'

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

25.509