Woningwaarde actie

Droom jij van een nieuw huis en overweeg jij je huis te verkopen, bekijk dan zeker onze actie waarin we vrijdag 18, of vrijdag 25 oktober a.s. gratis langskomen om jouw woning te taxeren*.

Het moment om te kopen of te verkopen!

Het beeld van de huizenmarkt in de tweede helft van 2019 is heel positief. De prijzen stijgen minder hard dan voorheen. Dat is een goede stap richting de stabiliteit van de woningmarkt. Gaat de prijsstijging te snel, dan zijn er minder potentiële kopers. Hier ligt ook meteen een kans voor de huizenverkoper: je kunt je huidige woning snel en tegen een goede prijs verkopen en door de lage rente houd je de woonlasten van je nieuwe woning laag. Nóg langer wachten leidt niet altijd tot een nog hogere verkoopprijs.

Groter wonen tegen lagere lasten

Verkoopplannen? Laat je woning gratis taxeren *. Zo komt je volgende huis een stap dichterbij.

Verkopen zonder zorgen

Ga je groter wonen, of juist kleiner, of wil je dichter bij je kinderen en/of kleinkinderen wonen? Het begint met een juiste taxatie van je huidige woning. Wij regelen het van A tot Z: wij ontzorgen je bij de verkoop van je woning.

Neem contact op met Kanters Garantiemakelaars op telefoonnummer 0162-315551 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij maken graag een afspraak bij jou thuis om een gratis taxatie/waardebepaling uit te voeren.

Voorwaarden

  • Op afgesproken datum en tijdstip zal één van onze taxateurs bij jouw thuis zijn en de opname verrichten.
  • Onze taxateur heeft minimaal 30 minuten de tijd om je woning op te nemen. Wij hanteren 30 minuten opnametijd vanwege de te verwachten aanvragen voor deze dagen.
  • Uiterlijk 5 werkdagen na het bezoek van onze taxateur aan je woning, zal de taxateur mondeling de geschatte waarde aan je doorgeven en zullen wij de waarde ook nog schriftelijk aan je bevestigen.
  • Er wordt geen taxatierapport opgemaakt.