Skip to content

Te Huur: woonhuis Sleutelbloem 14 5102 HH Dongen

Verhuurd

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. Huur Dongen Sleutelbloem 14

Te huur aangeboden : Sleutelbloem 14 te Dongen.

Deze ruime nieuwbouw huurwoning maakt onderdeel uit van het nieuwbouwplan Fase 4 De Beljaart deelplan C. Deze woning is thans in aanbouw en de verwachte oplevering zal mei 2020 zijn. Als u op zoek bent naar een perfect afgewerkte nieuwbouw huurwoning met fraaie keuken, tuingerichte woonkamer, 3 slaapkamers op de eerste verdieping, nette badkamer en met een vaste trap bereikbare zolderverdieping, laat het ons zeker weten.

De woning is gelegen in De Beljaart. De Beljaart is een moderne woonwijk met woningen gebouwd in jaren ’30 stijl. In totaal worden er zo’n 800 woningen gerealiseerd. Deze woning is gelegen in een van de laatste fases.
De Beljaart ligt dicht tegen het centrum van Dongen maar ook middenin de groene rijkdom van het Brabantse platteland met volop speel- en ontspanningsmogelijkheden voor jong en oud. Verstrooid door de wijk bevinden zich speelplaatsen voor kinderen. Het is een wijk geworden waar verleden en het heden elkaar ontmoeten, waar moderne en traditionele bouwstijlen elkaar afwisselen en milieuvriendelijke oplossingen de ruimte krijgen.

Indeling:

Begane grond:
In de hal bevinden zich de meterkast, een gedeeltelijk betegeld toilet met vrijhangend closet met fonteintje (sanitair is van Villeroy en Boch) en trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal komt u in het leefgedeelte.

De open keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een witte luxe inbouwkeuken welke is uitgerust met een afzuigkap, inductie kookplaat, combi magnetron, vaatwasser, koelkast en een spoelbak. Er is geen vriezer aanwezig.

Ruime tuingerichte woonkamer met openslaande tuindeuren. Vanuit de woonkamer loopt u zo de achtertuin in welke ongeveer bijna 10 meter diep is.

1e Verdieping:
De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers, badkamer en een vaste trap naar de 2e verdieping.

De badkamer is geheel betegeld in een lichte kleurstelling en voorzien van een ligbad, een vrijhangend closet, douchegelegenheid en een wastafel (merk Villeroy en Boch).

2e Verdieping:
De grote open zolderverdieping is met een vaste trap bereikbaar en geschikt voor diverse doeleinden. Op zolder bevinden zich de aansluitpunten voor de huishoudelijke apparatuur en is er de mogelijkheid om een extra slaapkamer te realiseren. Op het dak aan de achterzijde liggen zonnepanelen en aan de voorzijde bevindt zich een dakraam.

Tuin:
De achtertuin is circa 10 meter diep en circa 5.40 m breed en zal door de eigenaar nog worden voorzien van een erfafscheiding, terras en een vorstvrije buitenkraan. In de tuin is tevens een houten berging en achterom aanwezig.

Huurvoorwaarden- en condities:
De huurperiode bedraagt minimaal 1 jaar.
De huurprijs is exclusief gas/water/licht.
Waarborgsom ter grootte van 1 maand huur.
Verwachting ingangsdatum huurovereenkomst, juni 2020.
Huurindexering is jaarlijks, conform consumentenprijsindex.

Bijzonderheden:
De woning dient nog wel door huurder afgewerkt te worden qua vloer- en wandafwerking op de begane grond en verdieping alsmede de tuininrichting.

Indien u in aanmerking wenst te komen voor deze woning, dient u van te voren een aanvraagformulier in te vullen en een kopie bij te sluiten van uw geldige legitimatiebewijs (voor- en achterzijde), kopie van uw laatste 3 salarisspecificaties (bij week, 12 specificaties), kopie van uw laatste 3 loonstortingen op uw bankafschriften alsmede kopie bankpas waarop de loonstortingen worden gedaan, kopie getekende arbeidsovereenkomst, kopie laatste jaaropgave. Als u niet in de gemeente Dongen woont, een uittreksel GBA (deze mag niet ouder zijn dan 3 maanden).

Indien aanvrager een zelfstandige is, dient men een geldig legitimatiebewijs, een IB60 formulier, uittreksel Kamer van Koophandel en recente jaarcijfers bij te sluiten.

De verstrekte gegevens zullen strikt persoonlijk worden behandeld.

Aanvraagformulieren die niet volledig zijn ingevuld, getekend of waar noodzakelijke bijlagen aan ontbreken, worden niet in behandeling genomen.

Het aanvraagformulier kunt u op ons kantoor opvragen.

  • 116 m2
  • 124 m2
  • 3

Kenmerken Sleutelbloem 14

Overdracht

Huurprijs€ 950,- p/m
Aanvaardingin overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte124 m2
Gebruiksoppervlakte woonfunctie116 m2
Inhoud444 m3

Bouw

Soorteengezinswoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2019
Dak typezadeldak
Isolatievormendakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3

Maandlasten

Ligging Sleutelbloem 14

Marktcijfers van Dongen

Gemiddelde verkoopprijs in Dongen

Landelijk gemiddelde: € 266.598,-

Gemiddelde vraagprijs in Dongen

Landelijk gemiddelde: € 288.096,-

Gemiddelde verkooptijd in Dongen

Landelijk gemiddelde: 28

Gemiddeld aangeboden in Dongen

Landelijk gemiddelde: 7228

Gemiddeld aantal verkocht in Dongen

Landelijk gemiddelde: 9419

Gemiddelde prijs/m2 in Dongen

Landelijk gemiddelde: 2.365

Vergelijkbaar woningaanbod