Zeer ruime bouwkavels te koop in Dongen

10 BOUWKAVELS AAN DE LEEUWERIKLAAN IN DONGEN.

Altijd uw eigen droomhuis willen bouwen?
Dan kunt u wellicht uw droom verwezenlijken!
In een groene omgeving, ten zuidoosten van de kern van Dongen en direct ten zuiden van het al bestaande bungalowpark, worden 10 bouwkavels te koop aangeboden.
De bouwkavels hebben een oppervlakte van circa 1.040 m² tot circa 1.156 m² en zijn bestemd voor het realiseren van vrijstaande woningen. Op deze bouwkavels is er voldoende ruimte om uw droomhuis te realiseren en van uw privacy te genieten. Het is mogelijk om zelfs op een bouwkavel met 2 gezinnen te wonen (dubbele voordeur).
Een unieke locatie, lekker centraal gelegen en u bent zo in de steden Breda, Den Bosch of Eindhoven. Met de kinderen of kleinkinderen kunt u zelfs op de fiets naar de Efteling in Kaatsheuvel.
Het bestemmingsplan van ‘Leef Leeuwerik’ staat de ontwikkeling van hypermoderne tot traditionele woningen toe. U heeft dus een zeer vrije keuze op een vrij kavel.
Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Dongen, te weten http://www.dongen.nl/Plannen_Projecten/Bestemmingsplannen/Dongen/Zuid_West_Dongen
De locatie Leeuweriklaan vindt u op kaartblad 6. De bestemmingsplanregels zijn te vinden in het pdf bestand.

De bouwkavels 5, 8 en 9 zijn verkocht.

Prijzen op aanvraag.
Mocht u nadere informatie wensen of wellicht een persoonlijk gesprek wensen over de mogelijkheden van deze bouwkavels, neem gerust met ons kantoor contact op of bezoek de projectwebsite.