Nieuwbouwproject ‘De Bibliothecaris’

Heb je interesse in het nieuwbouwproject ‘De Bibliothecaris’ in Dongen?

Moeskops’ Bouwbedrijf uit Bergeijk realiseert aan de Mgr. Schaepmanlaan 27 te Dongen, waar voor heen de oude bibliotheek was gevestigd, een prachtig eigentijds luxe appartementencomplex genaamd ‘De Bibliothecaris’.

De 23 appartementen variëren in grootte vanaf 88 m² tot maar liefst 187 m² in een prijsklasse vanaf € 325.000,- tot € 699.000 vrij op naam en hebben een terras of een loggia en een berging op de begane grond. Enkele appartementen krijgen de beschikking over 2 parkeerplaatsen voor het stallen van 2 voertuigen op eigen terrein.

De Bibliothecaris bestaat uit 23 luxe 3- of 4 kamerappartementen en ligt dicht tegen het centrum van Dongen maar ook midden in de groene rijkdom van het Brabantse platteland met volop speel- en ontspanningsmogelijkheden voor jong en oud. De omgeving is onder andere voorzien van basisscholen, middelbare scholen en diverse winkels en supermarkten zijn op loopafstand zeer makkelijk te bereiken. Vanuit het centrum rijd je naar de randweg van Dongen, waarna er verschillende richtingen te kiezen zijn.

Voor de sportieve mensen is er in de buurt het overdekte zwembad ‘De Vennen’, welke is voorzien van een moderne fitness gelegenheid, waarna je zou kunnen ontspannen in de sauna. Tegenover het zwembad ligt het bospark ‘De Bergen’, wat zich kenmerkt door de zandverstuiving en de heuvels, ideaal om te wandelen of voor kinderen om te spelen.

Heb je belangstelling voor één van deze luxe appartementen, klik hier.  Wil je de verkoopdocumentatie toegestuurd krijgen, laat het ons weten. Wij sturen je graag de verkoopdocumentatie toe.

Heb je vragen, aarzel dan niet om met ons kantoor contact op te nemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer (0162) – 31 55 51.