Nieuwbouwproject ‘De Beljaart’ Fase 5

Van Wanrooij Projectontwikkeling uit Geffen gaat aan de zuidwestzijde van de woonwijk De Beljaart in totaal 52 woningen realiseren. De woonwijk De Beljaart is vrijwel geheel gerealiseerd, echter aan de zuidwestzijde is nog één niet ingevulde vlek, fase 5 wordt hier gerealiseerd.

 

Fase 5 bestaat in totaal uit 52 woningen, te weten; 37 rij- en hoekwoningen, 16 royale tweekappers en 3 vrijstaande geschakelde woningen. Dus voor ieder wat wils. Fase 5 zal gefaseerd in verkoop worden gebracht. Op donderdag 14 januari 2021 begint de start verkoop van Fase 5A en bestaat uit de bouwnummers 501 t/m 505 en 536 t/m 556. De verkoop van deze bouwnummers start donderdag 14 januari 2021 om 17.00 uur online op de projectwebsite van Van Wanrooij uit Geffen. Vanaf 17.00 uur kunt u zich online inschrijven voor de bouwnummers van uw voorkeur. De inschrijfperiode sluit op 25 januari 2021 om 12.00 uur. Daarna worden alle inschrijvingen beoordeeld en de woningen dezelfde middag toegewezen. Het is belangrijk dat u het inschrijfformulier zorgvuldig invult. Het is niet mogelijk om uw inschrijving op een later moment aan te passen. Het moment van inschrijven is overigens niet van invloed op de toewijzing. Op 14 januari 2021 worden de definitieve verkoopprijzen op de projectwebsite getoond en kunt u vanaf dat moment ook de verkoopbrochure downloaden.

 

Op donderdag 14 januari a.s. is de verkoopbrochure ook op te vragen bij de verkopend makelaarskantoren, te weten Kanters Garantiemakelaars uit Dongen en bij Klijsen makelaars te Oosterhout. In verband met de huidige situatie rondom COVID-19, willen wij het bezoek op onze kantoren tot een minimum beperken en sturen u daarom bij voorkeur de informatie digitaal toe. Mocht u de verkoopdocumentatie als papieren versie wensen te ontvangen dan kunt u deze ophalen op één van de kantoren.
Wij willen u dan wel vriendelijk verzoeken een mondkapje te dragen bij binnenkomst, uw handen te desinfecteren en maar met één persoon de documentatie af te halen.

Mocht u nog vragen hebben over dit unieke bouwproject, dan kunt u ons bellen op 0162 – 31 55 51.

Interesse nieuwbouwproject Beljaart Fase 5