Nieuwbouwproject ‘Achter de Banken’

In het centrum van Dongen aan de Hoge Ham wordt het binnenterrein ‘Achter de Banken’ herontwikkeld naar een nieuw woonhofje met 10 levensloopbestendige bungalows. De bungalows hebben mooie tuinen en een slaap- en badkamer op de begane grond.  De bungalows variëren in kaveloppervlakte van circa 209 m² tot circa 349 m² en hebben een inhoud van circa 487 m³ tot circa 560 m³. De verkoopprijzen zijn vanaf € 409.500,- tot € 499.500,- vrij op naam.

 

Aan de Hoge Ham ‘tussen de banken’ wordt een kleinschalig appartementencomplex gerealiseerd. De 6 appartementen hebben een ruime buitenruimte aan de Hoge Ham en de appartementen op de begane grond hebben een prachtige tuin. De appartementen op de begane grond hebben een kaveloppervlakte van circa 93 m² tot circa 131 m². De verkoopprijzen van de 6 appartementen variëren vanaf € 375.000,- tot € 395.000,- vrij op naam. De twee penthouses op de 2e verdieping krijgen de beschikking over een groot dakterras van circa 14 m². Elk appartement heeft twee eigen parkeerplaatsen en één buitenberging op het achterterrein.

 

Voor meer informatie over dit unieke project, kun je uiteraard met ons kantoor contact opnemen. Wij sturen je graag de verkoopdocumentatie toe of klik hier voor meer informatie.

Heeft u verdere belangstelling in dit project, neem gerust met ons kantoor contact op. Wij vertellen u er graag meer over.

Interesse nieuwbouwproject Achter De Banken