Meer over Jozet Janssen-Klaassen

Ik ben geboren in Rijen en sinds 1989 woonachtig in het mooie dorp Dongen. Met inmiddels ruim 38 jaar ervaring in de makelaardij, waarvan 33 jaar bij Kanters Garantiemakelaars, weet ik goed wat er bij de (ver)koop, (ver)huur en taxaties allemaal komt kijken. Ik houd mij bezig met (financieel) administratieve-, secretariële- en marketing werkzaamheden. Persoonlijk contact vind ik erg belangrijk. Als je probeert de vraag van de klant zo goed mogelijk te achterhalen, dan kun je mensen werkelijk van dienst zijn. Verder heb ik de controle op de goede afwikkeling van de dossiers, zodat op het moment van de eigendomsoverdracht bij de notaris alles geregeld en in orde is. Ik werk op maandag, donderdag en vrijdag en regelmatig op zaterdag. Als je mij spreekt, zal ik ervoor zorgen dat je snel en slagvaardig geholpen wordt.