Maatregelen tegen coronavirus

Het coronavirus heeft inmiddels een grote invloed op ons dagelijks leven. Dus ook op onze dienstverlening. De gezondheid van onze klanten en medewerkers staat centraal. Daarom hebben wij een aantal preventieve maatregelen genomen om verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan. De adviezen van het RIVM (https://www.rivm.nl/) staan hierin centraal. Daarnaast hebben wij een aantal aanvullende maatregelen genomen.

  • Wij blijven onze opdrachtgevers natuurlijk bijstaan met raad en daad, waarbij onze voorkeur uitgaat naar telefonisch overleg.
  • Waar mogelijk (lees: niet verkouden of ziek) laten wij onder restricties bezichtigingen doorgaan. Bezichtigingen vinden naast de makelaar plaats met maximaal 2 externe personen. Wij verzoeken verkopers om niet aanwezig te zijn tijdens bezichtigingen. Indien verkopers tijdelijk geen bezichtigingen willen dan respecteren wij dat natuurlijk.
  • Indien binnen de gezinnen van (kandidaat)kopers en verkopers mensen ziek of verkouden zijn, dan verzoeken wij u om de afspraak altijd te annuleren. Indien gewenst zullen wij bezichtigingen op afstand doen. Via whatsapp en/of Messenger.
  • Overeenkomsten worden waar mogelijk op afstand digitaal ondertekend.

Met deze maatregelen proberen we de juiste balans te vinden tussen het zo goed mogelijk beschermen van onze medewerkers en het continueren en op peil houden van onze dienstverlening voor onze opdrachtgevers.

Wij vertrouwen erop om op deze manier met minimale nadelige gevolgen voor onze opdrachtgevers bij te kunnen dragen aan het inperken van het Coronavirus en rekenen op uw begrip.

Hartelijk dank namens directie en medewerkers van

Kanters Garantiemakelaars