18 huurwoningen De Beljaart (fase 4) te Dongen

Wonen in de Beljaart te Dongen

Tussen 2015 en nu heeft Dongen er een prachtige woonuitbreiding bij gekregen : De Beljaart. Een wijk waar groen en water het wonen zeer aangenaam maken.

Eind 2021 / begin 2022 zullen er 18 vrije sector huurwoningen aan de Achterhuizensticht te Dongen worden opgeleverd. Het betreft tussen- en hoekwoningen. De huurprijzen zijn vanaf € 995,00 per maand exclusief nutsvoorzieningen. Huurperiode is minimaal 25 maanden.

Borgdonck is een woningverhuurder die garant staat voor nieuwbouw huurwoningen van hoge kwaliteit. Doordat de onderneming is gelieerd aan Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling wordt veel aandacht besteed aan de ontwikkeling, de bouw en de hoogwaardige afwerking van de woningen. De huurwoningen van Borgdonck bieden veel kwaliteit op het gebied van duurzaamheid, energiezuinigheid, materiaalgebruik, inrichting en wooncomfort.

Wanneer je een nieuwe huurwoning betrekt, wil je zelf alles naar je eigen smaak inrichten. Borgdonck heeft geprobeerd ervoor te zorgen dat de basis goed is en dat je nieuwe huis snel als thuis zal voelen. Daarom plaatst Borgdonck een hoge kwaliteit keuken en badkamer in deze huurwoningen. En dat is pas één van de voordelen van deze nieuwe huurwoningen!

Als je een woning huurt bij Borgdonck dan huur je heel comfortabel! Mocht je belangstelling hebben in een van deze huurwoningen, vul dan onderstaand contactformulier in, zodat wij je in de toekomst nader kunnen berichten zodra wij met de verhuur gaan starten en er meer informatie over dit project bekend is, zoals de huurprijzen per woningtype, de verhuurbrochure, de technische omschrijving, de huurvoorwaarden en welke documenten je dient aan te leveren bij de inschrijving.

Contactformulier vrije sector huurwoning De Beljaart

Naam aanvrager
Naam medevaanvrager
Adres